L'Aula musical,
el teu espai per aprendre música a Rubí

PETITS I PETITES

NENS I NENES

JOVES

ADULTS

El nostre propòsit com a escola

L’AULA MUSICAL és un projecte que neix amb un propòsit clau: acostar la música a tot tipus de públic. Des dels més petits fins als més grans. I és a que a més de ser una petita botiga de música, el projecte que tenim a L’AULA MUSICAL també inclou activitats relacionades amb la divulgació de la música: xerrades divulgatives, jocs i dinàmiques musicals adreçades a les escoles, casals d’estiu, classes particulars d’instrument i música…

Des del 1995 ensenyant música!

Descobrir la música és tot un viatge! T’hi apuntes?

Classes de Música

T’has decidit a estudiar música? Vols aprendre a tocar algun instrument? Has descobert que mai és tard per a fer aquest pas i començar a endinsar-se al món de la música?

Des de L’AULA MUSICAL t’ajudem a fer-ho possible! A dia d’avui oferim classes de violí, piano, clarinet i saxòfon alt i, tot i que durant les classes d’instrument es fa esmena d’alguns conceptes de llenguatge musical, també oferim classes específiques de llenguatge musical.

L’AULA MUSICAL és un petit espai. Un petit espai musical. Un espai que neix amb la voluntat de propagar notes i conceptes musicals. Des de L’AULA MUSICAL oferim diverses classes d’aprenentatge musical pensant en els mes petits, passant pels joves i, sense oblidar-nos dels més grans. La música no ha de ser un obstacle!

El propòsit de L’AULA MUSICAL és acostar la música a tot tipus de públic, fent que el seu estudi i aprenentatge sigui un fet divertit i no pas una obligació. No volem formar intèrprets musicals d’una manera ortodoxa, sinó fer que els estudis musicals siguin diferents a la resta. Volem formar músics que puguin gaudir de la música. I ho fem mitjançant diverses metodologies que ens ajudaran a assolir aquest propòsit.

Fem de la música una passió i no una obligació.

Com organitzem els estudis i classes? L’AULA MUSICAL organitzem les classes de música en quatre categories principals, cadascuna de les quals està focalitzada en una franja d’edat determinada.

VIOLÍ

PIANO

SAXOFON ALT

CLARINET

Contacte amb nosaltres

    En fer clic al botó Enviar consulta l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l'AVÍS LEGAL i la POLÍTICA DE PRIVACITAT de la present Web.