L'Aula musical,
el teu espai per aprendre música a Rubí

PETITS I PETITES

NENS I NENES

JOVES I

ADULTS

El nostre propòsit com a escola

L’AULA MUSICAL és un projecte que neix amb un propòsit clau: apropar la música a tot tipus de públic. Des dels més petits fins als més grans. El projecte que tenim a l’Aula Musical.

Descobrir la música és tot un viatge! T’hi apuntes?

Classes de Música

Heu decidit estudiar música? Vols aprendre a tocar algun instrument? Has descobert que mai no és tard per fer aquest pas i començar a endinsar-se en el món de la música?

Des de L’AULA MUSICAL t’ajudem a fer-ho possible! A dia d’avui oferim classes de violí, piano, clarinet i saxofon alt i encara que durant les classes d’instruments es treballen en alguns conceptes de llenguatge musical, també oferim classes específiques de llenguatge musical.

El nostre propòsit com a escola de música a Rubí és acostar la música a tot tipus de públic, fent que el seu estudi i aprenentatge sigui un fet divertit i no una obligació. No volem formar intèrprets musicals de manera ortodoxa, sinó fer que els estudis musicals siguin diferents de la resta. Volem formar músics que puguin gaudir de la música. I ho fem mitjançant diverses metodologies que ens ajudaran a assolir aquest propòsit. Fem de la música una passió i no pas una obligació.

Com organitzem els estudis i classes? AULA MUSICAL organitzem les classes de música en quatre categories principals, cadascuna de les quals està focalitzada en una franja determinada.

Classes de Música

VIOLI

PIANO

SAXOFÓN ALT

CLARINET

Cannot retrieve instagram data, please fill in instagram Username and Access Token.
Contacta amb nosaltres

    Al hacer clic en el Botón Enviar consulta el usuario declara haber leído y estar de acuerdo con las condiciones expresadas en el AVISO LEGAL y la POLÍTICA DE PRIVACIDAD de la presente Web.