QUI SOM?

L’equip de L’AULA MUSICAL som la Nataliya i l’Helena. Ara bé, qui és qui?  I que ens ha portat fins aquí? D’on sorgeix L’AULA MUSICAL? 

Nataliya Kuznetsova

Un dia quan tenia cinc anys, agafada de la mà de la meva mare, camí a l’escola, vaig veure un home que portava un maletí d’una forma molt estranya. Em va cridar molt l’atenció. Li vaig preguntar a la meva mare que era allò. Em va dir que el que hi havia allà dins era un violí. Un violí? Que era un violí? Dies després ho vaig descobrir gràcies a una professora que va venir a fer un càsting per un conservatori de música. A partir d’aquell dia, he estat involucrada com alumna i des del 1995, al finalitzar els estudis, com a professora de música”. 

Nataliya Kuznetsova, impulsora del projecte, està especialitzada en Pedagogia musical. Ha realitzat els estudis de Grau Superior i Professional de música a la Universitat Estatal de Rússia, homologats aquí, pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Al llarg de la seva carrera professional ha fet nombrosos cursos d’improvisació i perfeccionament en el Conservatori de Grau Superior del Liceu, a l’Instituto de Educación Musical Emilio Molina, així com també ha fet classes particulars amb reconeguts violinistes; Corrado Bolsi, Pavel Vernikov, Svetlana Makarova i Alexey Bruni. Ha participat i, participa, a varies orquestres simfòniques i la seva experiència laboral com a professora de violí, piano, iniciació i llenguatge musical inclou diferents escoles de música; Escola de Música Diesi (BCN), ESMUT (Terrassa), E8 (Terrassa), Espai Art (Castellar del Vallès) i Escola de Música i Taller Escènic Núria Garriga (Rubí). 

La música està feta per gaudir amb ella, i no pas el contrari

N.K

Helena Estella

Helena Estella, geòloga de professió, a crescut al voltant d’una família de músics. Des de petita, ha escoltat les cordes de la guitarra dels seus familiars, fins que, de manera autodidàctica, ha après a tocar-la. Ha estat grallera durant quasi set anys als Castellers de Rubí. La seva passió és la natura, la muntanya i el violí. Fins a l’actualitat ha estat treballant amb alumnes de diferents escoles i edats realitzant excursions i activitats pedagògiques i explicatives a l’aire lliure.

Actualment és estudiant de violí i el seu propòsit és creuar les portes del Conservatori del Grau Professional. Ha realitzat classes de violí modern amb Simone Lambregts, fundadora del grup musical Les Violines i creadora del mètode Violinafolk, pensat tant pels nens com pels adults.  A dia d’avui és membre de l’Orquestra Diletant de Catalunya juntament amb la Nataliya.  

Un dia em van deixar agafar un violí i ja no me’n puc despendre! Mai és tard per endinsar-se al món de la música!

H.E
Contacta amb nosaltres

    En fer clic al botó Enviar consulta l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l'AVÍS LEGAL i la POLÍTICA DE PRIVACITAT de la present Web.