Política de privacitat

PROTECCIÓ DE DADES:

Introducció: Amb la informació que us proporcionarem a continuació, NATALIYA KUZNETSOVA vol que conegueu quina és la política de privadesa aplicada en relació amb les vostres dades personals.

Compliment de la normativa de protecció de dades: NATALIYA KUZNETSOVAcompleix tots els requisits establerts per la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i totes les dades sota la seva responsabilitat són tractades dacord amb les exigències legals.

Mesures de seguretat: s’aplicaran les preceptives mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, que garanteixin la confidencialitat de les dades.

Informació bàsica que s’amplia més endavant:

Responsable: NATALIYA KUZNETSOVA.

Finalitat: gestió de la relació entre responsable i interessat quant a la gestió dels serveis i informació oferts.

Legitimació: consentiment de linteressat.

Destinataris: les vostres dades només podran ser comunicades a tercers per al compliment de les obligacions legals i/o contractuals que puguin existir.

Drets: accés, rectificació i supressió de les dades, així com altres drets addicionals que s’especifiquen a la informació ampliada.

Informació ampliada:

Responsable: NATALIYA KUZNETSOVA

NIF: X6317647F

Adreça: Carrer de Sant Cugat 6, Rubí

Contacte:laaulamusical@gmail.com

Delegat de Protecció de Dades: no existeix, en no ser preceptiu.

Contacte del Delegat de Protecció de Dades: no existeix, en no ser preceptiu.

Finalitats:

Les finalitats per a les quals es tractaran les dades que ens facilitin seran les següents:

(a) Us informem que les dades personals que ens facilite i aquelles que siguin obtingudes de les seves relacions amb nosaltres, seran incorporades a un fitxer o fitxers, responsabilitat de NATALIYA KUZNETSOVA, i seran destinades exclusivament a la gestió de la relació entre responsable i interessat quant als serveis i informació oferts.

(b) Contacte, tràmits, inscripcions: si ens remet un correu electrònic a alguna de les adreces de correu electrònic de contacte existents a la web, o omple algun dels formularis (tret que la finalitat sigui alguna altra de les especificades a aquest apartat), s’utilitzaran les vostres dades per a la gestió del vostre contacte o realització d’algun tràmit amb nosaltres, ja sigui per a una consulta, suggeriment, concretar cita prèvia, sol·licitud d’informació i/o servei, sol·licitar un catàleg, inscripció a actes o activitats, gestionar la queixa, reclamació o denúncia, o per qualsevol altre motiu conseqüència del contacte o tràmit realitzat per part seva.

(c) Part privada de la web, Oficina Virtual: per gestionar l’accés i l’ús de la part privada de la Web.

(d) Per a la gestió del servei de correu electrònic.

(e) Xarxes socials: NATALIYA KUZNETSOVA posa en el seu coneixement que és present a xarxes socials. El tractament de les dades que es faci de les persones que es facin seguidores (i/o estableixin un vincle o fent qualsevol acció de connexió a les xarxes socials) de la pàgina web a les xarxes socials es regirà per aquest apartat, l’avís legal del Web, així com per aquelles Condicions d’ús, Polítiques de privadesa i altres normatives d’accés, ús i similars, que pertanyin a la xarxa social que correspongui. NATALIYA KUZNETSOVA tractarà les dades que ens faciliti fent-se seguidor amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social que correspongui, informar-ho d’activitats de NATALIYA KUZNETSOVA o de tercers que puguin estar relacionades amb la seva activitat, així com per qualsevol altra que les normatives de les xarxes socials puguin permetre.

(f) Podran existir altres clàusules de protecció de dades a la Web i/o als formularis que puguin aparèixer, les quals seran complementàries i, en cas necessari, s’aplicarà aquest avís legal i de privadesa.

Legitimació: la base legal és el consentiment de linteressat.

Les dades es conservaran durant tot el termini de prescripció de les accions de responsabilitat.

Destinataris: les vostres dades només podran ser comunicades a tercers per al compliment de les obligacions legals i/o contractuals que puguin existir, sempre en els termes legalment establerts.

Drets dels afectats: en cas necessari, podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades, dirigint-vos per escrit o per correu electrònic i acompanyant còpia de document oficial que ho identifique, a NATALIYA KUZNETSOVA, amb adreça postal Av. dels Paraires, núm. 23, de Sabadell; i amb correu electrònic de contacte laaulamusical@gmail.com. També té dret a formular reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Així mateix, en compliment de l’article 21 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, NATALIYA KUZNETSOVA no enviarà per correu electrònic comunicacions publicitàries que no hagin estat autoritzades pels usuaris. Quan NATALIYA KUZNETSOVA disposi del consentiment exprés del destinatari a rebre comunicació comercial mitjançant correu electrònic, la paraula “publicitat” apareixerà a l’inici del missatge.

ENLLAÇOS A PÀGINES DE TERCERS:

Els enllaços en aquesta àrea us permetran deixar el lloc de NATALIYA KUZNETSOVA. Els llocs enllaçats no estan controlats per NATALIYA KUZNETSOVA, i aquesta no es fa responsable dels continguts de cap enllaç, ni de cap enllaç que es trobe a qualsevol lloc enllaçat, ni de cap canvi o actualització d’aquests llocs. NATALIYA KUZNETSOVA no es fa responsable d’actes de “webcasting” o qualsevol altra forma de transmissió efectuada des de qualsevol lloc enllaçat. NATALIYA KUZNETSOVA només us està proporcionant aquests enllaços per a la vostra comoditat i aprofitament, i la inclusió de qualsevol enllaç no implica l’aprovació del lloc per part de NATALIYA KUZNETSOVA.

NATALIYA KUZNETSOVA informa que la funció dels “links” o enllaços que apareixen a les seves pàgines és exclusivament informar l’usuari sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre la matèria a Internet, on podrà ampliar les dades ofertes en aquest web. Aquests “links” no suposen un suggeriment, invitació o recomanació per a la visita dels llocs de destinació i, per això, NATALIYA KUZNETSOVA no serà responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços.

GENERALS:

Per a qualsevol qüestió litigiosa o que incumbeixi a la pàgina web de NATALIYA KUZNETSOVA serà aplicable la legislació espanyola, i seran competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb l’ús d’aquesta pàgina web, els jutjats i els tribunals del domicili de l’usuari, i els de Sabadell en cas que aquest resideixi fora del territori de l’estat espanyol.

L’accés a la pàgina web de NATALIYA KUZNETSOVA implica l’acceptació de totes les condicions expressades anteriorment.