Classes de música per a adults

Penses que ja no tens edat per aprendre i estudiar música?

No t’enganyis! Mai és tard per aprendre música!

L’AULA MUSICAL, la teva escola de música a Rubí.

També ofereix cursos d’aprenentatge musical pensats per aquelles persones que no han cursat mai estudis musicals però que s’han decidit a fer un pas cap a la descoberta del món musical. Oferim programes d’estudi lliure i cursos intensius d’instrument i/o llenguatge musical.

Estudiem música sense rumb fix!

Aquest curs, que anomenem programa d’estudi lliure, és un curs adreçat a totes aquelles persones que vulguin començar a aprendre música i per aquelles que vulguin reprendre o seguir els seus estudis musicals.

En aquest programa no treballem amb una metodologia concreta; utilitzem uns materials o uns altres segons les característiques, aptituds i propòsits de l’estudiant. No passa res si no hem estudiat mai música! Anima’t a descobrir el món de la música!

Al màxim amb la música!

Si us agrada dedicar-li molt de temps a la música, si us heu de preparar per a accedir als centres oficials de música de Catalunya o si simplement, us encanta estudiar música, aquest curs és per vosaltres!

El curs intensiu d’instrument i/o llenguatge musical és un curs que té com a finalitat la preparació intensiva a les proves d’accés als estudis musicals als centres oficials de música de Catalunya.

Així com també oferir a aquells alumnes que ho desitgin, un aprenentatge o repàs musical, tant d’instrument com de llenguatge musical, més intents i concentrat en un menor període de temps que en els altres cursos oferts.

Entre quins instruments puc escollir?

El piano, el violí, el clarinet o el saxofon alt són els instruments que oferim a L’AULA MUSICAL.

Per a qualsevol altre instrument, consulta’ns! Potser et podrem ajudar!

A quina hora fem la classe?

No tenim un horari definit. Intentem adaptar-nos a l’alumnat! Ens proposes una hora i si la tenim disponible te la reservem!

Contacte amb nosaltres

    En fer clic al botó Enviar consulta l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l'AVÍS LEGAL i la POLÍTICA DE PRIVACITAT de la present Web.