Cursos intensius d'instruments i / o llenguatge musical

T’agrada molt la música? T’agradaria dedicar-li temps? T’ho passes tan bé fent música que el temps se’t passa volant? Si t’encanta aquest art i li vols dedicar més temps, aquest curs és per a tu!

Som la teva escola de música!

Que són els cursos intensius?

Els cursos intensius d’instrument i/o llenguatge musical són cursos que tenen com a finalitat la preparació intensiva a les proves d’accés als estudis musicals dels Conservatoris oficials així com també oferir a aquells alumnes que ho desitgin, un aprenentatge o repàs musical, tant d’instrument com de llenguatge musical, més intens i concentrat en un menor període de temps que en els altres cursos oferts.

Aquests cursos consisteixen en realitzar 3 classes setmanals d’instrument d’una durada de 45 minuts cadascuna.

Durant aquestes classes es realitzarà classe pràctica d’instrument i, a l’hora, s’explicaran alguns conceptes de llenguatge musicals paral·lels a la pràctica.

Quins instruments puc cursar?

A L’AULA MUSICAL oferim classes de piano, violí i, a partir dels 7 anys d’edat, clarinet i saxofon alt.

Si toques o t’agradaria tocar algun d’aquests instruments, L’AULA MUSICAL pot ser un bon lloc on començar a aprendre i/o seguir aprenent música!

  • Cursos intensius: 45 minuts d’instrument (3 dies a la setmana)
Contacta amb nosaltres

    En fer clic al botó Enviar consulta l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l'AVÍS LEGAL i la POLÍTICA DE PRIVACITAT de la present Web.