Classes de violí per a totes les edats

Diuen que el violí és l’instrument més difícil del món. Segur? O només és un tòpic? Des de L’AULA MUSICAL us oferim l´oportunitat de descobrir-ho i de demostrar-vos que, per molt difícil que sigui, no és impossible arribar a tocar-ho. Les teves classes de violí a Rubí per a totes les edats.

Bach ja ho deia; “El que he aconseguit ha estat gràcies a la feina ia la pràctica. Qualsevol persona amb un do natural tolerable i capacitat, també ho pot aconseguir”. Així, la música no és un obstacle! Et faria il·lusió aprendre tocar el violí? Encara ets a temps!

Comencem el curs de violí?

A L’AULA MUSICAL no treballem amb una única metodologia sinó que utilitzem diferents tipus, adaptant-nos de la millor manera possible al nivell i dificultats de l’alumnat.

Treballar amb diferents materials i publicacions ens permet trobar un equilibri entre aprenentatge i motivació. Una primera presa de contacte ens permetrà saber a quin nivell es troba l’alumne, així com saber quins són els seus propòsits i dificultats musicals. Respondre aquestes preguntes ens conduirà pel bon camí.

Mai no és tard per començar a estudiar música! Sigues petit o gran, et pots apuntar a violí! ¡L’estudiant més petit de la casa té 6 anys, i el més gran, 68!

Violí per a nens i nenes (6-7 anys)

I és que a partir dels 6 anys ja ens podem apuntar a música a estudiar un instrument! Oferim un Curs d’iniciació musical per iniciar-se, des de ben petits, a la pràctica i l’estudi d’un instrument musical: el piano o el violí.

Aquesta modalitat es cursa en forma de classes individuals de 45 minuts o 1 hora a la setmana i està focalitzat a aquells alumnes de 6-7 anys.

Dins aquesta franja també hi ha l’oferta educativa de 30 minuts d’instrument INDIVIDUAL + 1 hora grupal setmanal que inclou aprenentatge de llenguatge musical aplicat al violí i es cursa en forma de classe grupal amb els instruments (violí). L’AULA MUSICAL busca adaptar-se el màxim possible a les necessitats dels seus alumnes, és per això que l´horari de classe es pot escollir. Sempre que sigui possible, l’horari escollit es reservarà.

Alumnes de 6 a 7 anys

  • Curs d´iniciació al´instrument: 45 minuts / 1 hora
  • Classes oferta educativa: 30 minuts dinstrument individual + 1 hora grupal de violí, enfocat a laprenentatge de llenguatge musical.

Violí per a nens i nenes entre els 7 i 12 anys

Després de la primera presa de contacte amb l’instrument, entre els 7 i els 12 anys s’ofereixen dues propostes.

Preparant-nos per entrar als centres oficials de música!

La primera proposta consisteix en un programa de preparació per a les proves oficials de música basades a les normatives vigents de l’educació musical del Departament de l’Educació de la Generalitat de Catalunya. Consisteix a la realització de 45 minuts d’instrument i 1 hora grupal de llenguatge musical (horaris i distribució del tempo a escollir).

Aquest programa té el propòsit de preparar-se i ajudar l’estudiant a preparar-se per a les proves oficials d’accés als estudis musicals dels centres oficials de Catalunya amb el suport d’un professor.

Violí per lliure!

L’altra proposta i curs que oferim des de L’AULA MUSICAL és un programa lliure destinat a aquelles persones que vulguin iniciar-se al món de la música, seguir amb els seus estudis musicals, o bé, reprendre estudis anteriors.

Aquesta modalitat es cursa amb classes individuals de 45 minuts o 1 hora a la setmana.

Alumnes de 7 a 12 anys

  • Programa de preparació: 45 minuts d’instruments + 1 hora grupal (llenguatge)
  • Programa d´estudi lliure: 45 minuts / 1 hora

Violí per a joves (12-18 anys)

Si vols seguir els estudis de violí a Rubí o si has pensat a iniciar-los !No arribes tard! !Estem en plena joventut! Què us proposem? Et presentem dues propostes possibles.

Anem directes al conservatori!

Si portes anys estudiant violí i has pensat que t’agradaria seguir els teus estudis musicals al Conservatori o en algun altre centre superior de música, la primera de les propostes és per a tu!

Consisteix en un programa de preparació per a les proves oficials de música i es tracta de fer 30 minuts d’instrument (2 dies/setmana) i 45 minuts de llenguatge musical(1 dia/setmana).

Aquest programa té el propòsit de preparar i ajudar a preparar-se per a les proves d’accés oficials als estudis musicals dels centres oficials de Catalunya amb el suport d’un professor.

I si no tinc pensat anar al conservatori?

Si no teniu pensat anar al conservatori o bé, no és el vostre propòsit immediat, però voleu estudiar música, aquest curs que us presentem, és per a tu!: programa d’estudi lliure.

Aquest curs està pensat per a aquelles persones que vulguin iniciar-se al món de la música, seguir amb els seus estudis musicals, o bé, reprendre estudis anteriors. Aquesta modalitat es cursa en classes individuals de 45 minuts o 1 hora a la setmana.

Alumnes de 12 a 18 anys

  • Programa de preparació: 30 minuts d’instruments (2 dies/setmana) + 45 minuts de llenguatge (1 dia/setmana)
  • Programa d´estudi lliure: 45 minuts / 1 hora

Violí per a adults

Aprendre música no té límit d’edat! Tingues 18, 30 o 60 anys, pots aprendre violí a Rubí. T’oferim dues propostes.

La setmana de la música!

La primera és un curs intensiu de 45 minuts només d’instrument 3 dies a la setmana. És un curs per a aquelles persones que es vulguin preparar de manera intensiva per a les proves d’accés als estudis professionals de música. O bé, per a aquelles persones que, sense voler dedicar-se professionalment a la música, volen dedicar-hi hores.

Un cop per setmana! Violí!

L’altra proposta i curs que oferim des de L’AULA MUSICAL és un programa d’estudi lliure destinat a aquelles persones que vulguin iniciar-se al món de la música, seguir amb els seus estudis musicals, o bé, reprendre estudis anteriors.

Aquesta modalitat es cursa en classes individuals de 45 minuts o 1 hora a la setmana.

Alumnes adults

  • Cursos intensius: 45 minuts d’instrument (3 dies/setmana)
  • Programa d´estudi lliure: 45 minuts / 1 hora
Contacta amb nosaltres

    Al hacer clic en el Botón Enviar consulta el usuario declara haber leído y estar de acuerdo con las condiciones expresadas en el AVISO LEGAL y la POLÍTICA DE PRIVACIDAD de la presente Web.