Classes de violí per a totes les edats

Diuen que el violí és l’instrument més difícil del món. Segur? O només és un tòpic? Des de L’AULA MUSICAL us oferim la oportunitat de descobrir-lo i de demostrar-vos que, per molt difícil que sigui, no és impossible arribar a tocar-lo.

Bach ja ho deia; “El que he aconseguit ha sigut gràcies a la feina i a la pràctica. Qualsevol persona amb un do natural tolerable i capacitat, també pot aconseguir-ho”. Així, la música no és un obstacle! Et faria il·lusió aprendre a tocar el violí? Encara hi ets a temps!

Comencem el curs de violí?

A L’AULA MUSICAL no treballem amb una única metodologia sinó que n’utilitzem de diferents tipus, adequant-nos de la millor manera possible al nivell i dificultats de l’alumnat.

Treballar amb diferents materials i publicacions ens permet trobar un equilibri entre aprenentatge i motivació. Una primera presa de contacte ens permetrà saber en quin nivell es troba l’alumne així com també quins són els seus propòsits i dificultats musicals. Respondre a aquestes preguntes ens ajudarà a anar pel bon camí.

Mai és tard per començar a estudiar música! Siguis petit o gran et pots apuntar a violí! L’estudiant més petit de la casa, té 6 anys, i el més gran 68!

Violí per nens i nenes (6-7 anys)

I és que partir dels 6 anys ja ens podem apuntar a música a estudiar un instrument! Oferim un Curs d’Iniciació musical per iniciar-se, des de ben petits, a la pràctica i estudi d’un instrument musical; el piano o el violí.

Aquesta modalitat es cursa amb classes individuals de 45 minuts o 1 hora a la setmana i està focalitzat a aquells alumnes de 6-7 anys.

Dins d’aquesta franja d’edat també hi ha l’oferta educativa de 30 minuts d’instrument + 1 hora grupal setmanal. L’AULA MUSICAL busca adaptar-se el màxim possible a les necessitats dels seus alumnes, és per això que l’horari de classe es pot escollir. Sempre i quan sigui possible, l’horari escollit es reservarà.

Alumnes de 6 a 7 anys

  • Curs d’Iniciació a l’instrument: 45 minuts / 1 hora
  • Classes Oferta educativa: 30 minuts d’instrument individual + 1 hora grupal de violí, enfocada a l’aprenentatge de llenguatge musical.

Violí per nens i nenes (7-12 anys)

Després de la primera presa de contacte amb l’instrument, entre els 7 i 12 anys d’edat, s’ofereixen dues propostes.

Preparant-nos per entrar als centres oficials de música!

La primera proposta consisteix en un programa de preparació per a les proves oficials de música basat en les normatives vigents de l’educació musical del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i que consisteix en la realització de 45 minuts d’instrument i 1 hora grupal de llenguatge musical (horaris i distribució del tempo a escollir).

Aquest programa té el propòsit de preparar i ajudar a l’estudiant a preparar-se per a les proves d’accés oficials als estudis musicals dels centres oficials de Catalunya amb el suport d’un professor.

Violí per lliure!

L’altra proposta i curs que oferim des de L’AULA MUSICAL és un programa d’estudi lliure destinat a aquelles persones que vulguin iniciar-se en el món de la música, seguir amb els seus estudis musicals, o bé, reprendre estudis anteriors.

Aquesta modalitat es cursa amb classes individuals de 45 minuts o 1 hora a la setmana.

Alumnes de 7 a 12 anys

  • Programa de preparació: 45 minuts d’instruments + 1 hora grupal (llenguatge)
  • Programa d’estudi lliure: 45 minuts / 1 hora

Violí per joves (12-18 anys)

Si vols seguir els estudis de violí o si has pensat en iniciar-los, no arribes tard! Estem en plena joventut! Que et proposem? Et presentem dues propostes possibles.

Anem directes al conservatori!

Si portes anys estudiant el violí i has pensat que t’agradaria seguir els teus estudis musicals al Conservatori o algun centre superior de música, la primera de les propostes és per a tu!

Consisteix en un programa de preparació per a les proves oficials de música i que consisteix en 30 minuts d’instrument (2 dies/setmana) i 45 minuts de llenguatge musical (1 dia/setmana).

Aquest programa té el propòsit de preparar i ajudar a l’estudiant a preparar-se per a les proves d’accés oficials als estudis musicals dels centres oficials de Catalunya amb el suport d’un professor.

I si no tinc pensat anar al conservatori?

Si no tens pensat anar el conservatori o bé, no és el teu propòsit immediat, però vols estudiar música, aquest curs que et presentem, fa per tu!; programa d’estudi lliure.

Aquest curs està pensat per aquelles persones que vulguin iniciar-se en el món de la música, seguir amb els seus estudis musicals, o bé, reprendre estudis anteriors. Aquesta modalitat, es cursa amb classes individuals de 45 minuts o 1 hora a la setmana.

Alumnes de 12 a 18 anys

  • Programa de preparació: 30 minuts d’instruments (2 dies/setmana) + 45 minuts de llenguatge (1 dia/setmana)
  • Programa d’estudi lliure: 45 minuts / 1 hora

Violí per adults

Aprendre música no té límit d’edat! Tinguis 18, 30 o 60 anys, pots aprendre violí! T’oferim dues propostes.

La setmana de la música!

La primera d’elles és un curs intensiu de 45 minuts únicament d’instrument 3 dies a la setmana. És un curs pensat per aquelles persones que vulguin preparar-se de manera intensiva per a les proves d’accés als estudis professionals de música o bé, per aquelles persones que, sense voler-se dedicar professionalment a la música, li volen dedicar hores.

Un cop per setmana! Violí!

L’altra proposta i curs que oferim des de L’AULA MUSICAL és un programa d’estudi lliure destinat a aquelles persones que vulguin iniciar-se en el món de la música, seguir amb els seus estudis musicals, o bé, reprendre estudis anteriors.

Aquesta modalitat, es cursa amb classes individuals de 45 minuts o 1 hora a la setmana.

Alumnes adults

  • Cursos intensius: 45 minuts d’instrument (3 dies/setmana)
  • Programa d’estudi lliure: 45 minuts / 1 hora
Contacta amb nosaltres

    En fer clic al botó Enviar consulta l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l'AVÍS LEGAL i la POLÍTICA DE PRIVACITAT de la present Web.