Música en família

Busques una activitat divertida i enriquidora per compartir amb el teu fill de 1 a 3 anys?

A L’Aula Musical us esperem amb les nostres classes de música en família!

En un ambient càlid i acollidor, grans i petits gaudiran junts d’una infinitat d’activitats musicals: cantar, ballar, tocar instruments, explorar sons i ritmes… Una experiència única per crear vincles afectius i fomentar el desenvolupament musical del teu fill/ a des del bressol!

No necessites coneixements musicals previs, només ganes de passar-ho d’allò més bé al costat de la teva família. Vine a descobrir la màgia de la música a L’Aula Musical!

(1 a 3 anys)

Desperta el Mozart que el teu petit porta dins!

Fomentarem:

  • Desenvolupament auditiu i del llenguatge: Aprendran a reconèixer sons, identificar ritmes i ampliaran el seu vocabulari musical.
  • Expressió corporal i motricitat: Ballaran, es mouran al ritme de la música i exploraran diferents moviments corporals.
  • Creativitat i imaginació: Inventaran cançons, tocaran instruments senzills i gaudiran creant les seves pròpies composicions.
  • Vincle afectiu entre pares i fills: Compartiran moments únics de joia, rialles i complicitat que enfortiran la seva relació.

RECORDA: tots els nadons neixen amb una gran sensibilitat musical. No deixeu que s’apagui! Vine a L’Aula Musical i ajuda’l a descobrir el seu potencial musical infinit.

L’Aula Musical: sembrant llavors de músics feliços.

Contacta amb nosaltres

    Al hacer clic en el Botón Enviar consulta el usuario declara haber leído y estar de acuerdo con las condiciones expresadas en el AVISO LEGAL y la POLÍTICA DE PRIVACIDAD de la presente Web.