Classes de música per a joves entre 12 i 18 anys

Dins d’aquesta franja d’edat s’ofereixen dos programes possibles per estudiar música;

Programa de preparació per a realitzar les provés d’accés als estudis de Grau Professional de Música en als Conservatoris oficials de Catalunya i un Curs i programa d’estudi lliure.

En que consisteixen?

Preparació d'accés a l'Grau Professional de Música

El Programa de preparació per realitzar les proves d’accés als estudis de Grau Professional de Música és un programa focalitzat en la preparació de les proves d’accés i basat en les normatives vigents de l’educació musical del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

La finalitat d’aquest curs és ajudar a l’alumnat en la superació de les proves musicals oficials així com també ajudar-lo en la resolució de dubtes conceptuals musicals.

El llenguatge és sovint una de les primeres dificultats amb les quals es troba l’alumnat.

A L’AULA MUSICAL utilitzem i expliquem les metodologies de Víctor Solé i d’Emilio Molina, dos reconeguts professionals de la música en l’àmbit educatiu i divulgatiu.

Programa d'estudi lliure

El Programa d’estudi lliure va adreçat a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en l’estudi musical i començar aprendre a tocar algun instrument i per aquelles que vulguin reprendre o seguir els estudis musicals.

Mai és tard per aprendre música!

En aquest programa no es treballa amb una metodologia específica.

L’AULA MUSICAL utilitza uns materials en concret segons les característiques, aptituds i propòsits de l’estudiant. Anima’t a descobrir el món de la música!

Quins instruments puc cursar a L’AULA MUSICAL?

A L’AULA MUSICAL oferim cursos de piano, violí, clarinet i saxofon alt.

No es descarten futures noves incorporacions d’altres d’instruments a la oferta educativa de L’AULA MUSICAL. Per a més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres. Us atendrem encantades!

Contacta amb nosaltres

    En fer clic al botó Enviar consulta l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l'AVÍS LEGAL i la POLÍTICA DE PRIVACITAT de la present Web.