Comença una nova etapa!

Diuen que certes idees han de ser escrites en forma de conte….
Doncs vet aquí, que hi havia una vegada una idea. Una idea especial. Una idea única. La nostra idea. Però…fer realitat aquesta idea era complicat. La situació del moment era complicada. El COVID-19. Un entrebanc. Un entrebanc….una mica difícil de superar. Però quan tens ganes de fer realitat una idea, la teva idea, has de pensar que pots amb tot. Així que endavant! Dues persones, com el Yin i el Yang. Blanc i Negre. Negre i Blanc. Dues maneres de ser….una mica diferents. Vam fer néixer aquella idea que teníem al cap. Però no ho vam fer pas soles! Vam poder sortir de l’ou i començar a caminar gràcies a totes aquelles famílies, pares, mares, avis, àvies, amics, amigues i alumnes, que van confiar en nosaltres des del primer moment. Ens van ajudar a créixer. Hem crescut amb tots ells.

L’AULA MUSICAL havia de ser una petita botiga de música. Ho ha sigut. També havia de ser un espai per gaudir de la música. Ho ha sigut. Però…alguna cosa ha canviat. I és que en menys de dos anys, la família de L’AULA MUSICAL ha crescut tant que aquella petita idea s’ha transformat en una GRAN família de petits i GRANS músics! Així doncs, l’any vinent, la botiga de música ja no existirà. Però no passa res. El motiu està més que justificat! La família és el primer! (la família, i la salut!) Es tanca una petita finestra per fer la porta més gran! De cara el curs 2023-2024, L’AULA MUSICAL té el propòsit de centrar-se únicament en l’educació i la divulgació musical tant dins, com fora del centre.

Aquest estiu carregarem les piles per començar una nova aventura i etapa a L’AULA MUSICAL! Sempre ho diem, ho repetim, i no ens cansem de dir-ho; mil gràcies a tots vosaltres, pares, mares, families, amics, amigues, alumnes, coneguts, conegudes, etc, que ens ajudeu a créixer dia a dia. Que en tan sols dos anys, ens heu ajudat a sortir de l’ou,
caminar i inclús a volar més amunt del que ens esperàvem!

Gràcies també a totes aquelles persones, ciutadans, ciutadanes, clients i clientes que durant aquests dos anys, ens heu vingut a visitar, a comprar, a preguntar…gràcies per permetre’ns viure l’experiència nova de vendre música!