La teva botiga de música a Rubí

Toques un instrument de la família de corda? Pot ser que sigui de la família de vent? O és més de percussió?

¡En L’AULA MUSICAL disposem de material i accessoris musicals de primera necessitat amb la finalitat de què puguis seguir gaudint del teu instrument!

Necessites unes cordes noves per la teva guitarra? O necessites unes cordes de violí? S’ha trencat la canya i en necessites de noves i/o de recanvi? Vols fer un regal especial i t’has decidit per regalar un instrument? Vols regalar música?

Tenim el propòsit d’ajudar-te a trobar allò que necessites per a seguir amb la música!

Quins serveis oferim?

Lloguer d'instruments i servei de luthier

Vols aprender a tocar el violí, pero no en tens? Vols comprovar que t’agrada tocar el violí abans de comprar-lo? Vas creixient i necesites un instrument d’una altra mida? Tal com diu la nostra companya luthier “Els nens creixen. És per això que l’instrument s’ha d’adaptar a la talla i morfologia del nen”. En L’AULA MUSICAL disposem d’un servei de luthier que abraça el lloguer d’instruments, manteniment i reparacions i/o venda d’instruments de la família del violí. 

Si vols començar a tocar el violí i penses que el lloguer pot ser una bona opció, t’ajudem a aconseguir un! 

Assessorament de compra

¿Com es compra un violí?

Tens pensat comprar un violí? Vols regalar-ne un, però no saps quin has d’escollir? A L’AULA MUSICAL t’ajudem a triar-ne un!

Mirem la mida, t’ho fem sonar perquè ho escoltis, mirem que els complements siguin els que s’adapten millor a la persona interessada, escollim un arc, mirem si la costella és la idònia, escollim una barbeta còmoda. Si aquesta és la teva idea, no dubtis a contactar amb nosaltres!

T’assessorem en la teva compra! 

Marques, models y accessorios

ELS NOSTRES PRODUCTES

A L’AULA MUSICAL, a més d’impartir cursos de música a nivell particular, també som botiga de música. Cordes, pues, canyes, afinadors, faristols, fundes i estoigs per a instruments, etc. I si no ho tenim, intentem fer-t’ho arribar! 

Truca’ns o escriu-nos un correu electrònic i pregunta’ns si tenim el que busques!

Contace amb nosaltres

    En fer clic al botó Enviar consulta l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l'AVÍS LEGAL i la POLÍTICA DE PRIVACITAT de la present Web.