Preparació Grau Elemental / Professional

Voldries entrar a estudiar música al conservatori? Necessites fer un repàs dels conceptes musicals abans d’examinar-te? Li tens por al llenguatge musical o et costa entendre’n alguns conceptes?

A L’AULA MUSICAL, la teva escola de música a Rubí, t’oferim la possibilitat de preparar-te per fer l’examen! Et volem ajudar a creuar les portes del Conservatori!

Que et proposem?

Programa de preparació al Grau Elemental

Tens pensat presentar-te a l’examen per accedir al Grau Elemental de Música? Com funciona?

Tots els ensenyaments previs als estudis de Grau Professional de música que s’imparteixen a Catalunya es consideren no reglats i es cursen a les escoles de música.

El nivell de Grau Elemental té una durada de quatre anys.

A L’AULA MUSICAL però, el que oferim és un curs de preparació per a realitzar la prova d’accés i accedir a aquests ensenyaments previs a altres centres oficials de Catalunya. I ho fem amb la proposta del programa de preparació consistent en la realització de 45 minuts d’instrument un cop a la setmana i una hora de llenguatge musical.

Durant aquest programa s’impartiran classes d’instrument i, a la vegada, s’explicaran conceptes teòrics.

Tots els instruments s’hi valen?

Podem escollir entre el piano, el violí, el clarinet i el saxofon alt. Més endavant no es descarta la possibilitat d’incloure nous instruments a la oferta de L’AULA MUSICAL.

Amb quina edat es cursen aquests estudis?

A partir dels 8 anys és quan es comencen a cursar els estudis de Grau Elemental. Dels 8 als 12 anys, que es quan s’inicien els estudis de Grau Professional. 

  • Programa de preparació: 45 minuts instrument + 1h de llenguatge.

Programa de preparació al Grau Professional

T’animes a fer el pas? Vols que t’ajudem a creuar les portes del Conservatori?

T’expliquem com funciona!

Els estudis de Grau Professional de música s’estructuren en sis cursos acadèmics.

Per poder-hi accedir és necessari superar una prova específica que convoca anualment el Departament d’Educació, i podem escollir si volem començar des del primer curs o bé, presentar-nos a un altre dels sis cursos. És a dir, l’accés al Grau Professional es pot fer a primer o a qualsevol dels altres cursos. Però per fer-ho, cal superar una prova específica pròpia de cada centre.

Des de L’AULA MUSICAL, oferim un programa/curs de preparació d’aquestes proves d’accés consistent en la realització de dues classes a la setmana de 30 minuts d’instrument i una classe de 45 minuts a la setmana de llenguatge musical.

Un programa on, partint de models de proves anteriors, es realitzaran exercicis i explicacions tan de llenguatge musical com de la part pràctica d’instrument.

Et volem ajudar a entrar al Conservatori!

Em puc preparar per a qualsevol instrument?

Des de L’AULA MUSICAL oferim cursos de piano, violí, clarinet i saxofon alt.

És per això que treballem aquests quatre instruments. Però si el que et preocupa més és la part teòrica, ens podem centrar en la teoria centrant-nos més en els conceptes teòrics de llenguatge musical.

Hi ha límit d’edat?

Com que podem cursar els estudis de grau professional sigui quina sigui la nostra edat, la realització d’aquest curs que oferim no te límit d’edat.

A partir dels 12 anys és quan s’acostumen a realitzar les proves d’accés. Si tens preguntes, no dubtis en contactar-nos! Intentarem resoldre tots els teus dubtes!

  • Programa de preparació: 30 min. Instrument (2 dies/setmana) + 45 min. llenguatge (1 dia/setmana)
Contacta amb nosaltres

    En fer clic al botó Enviar consulta l'usuari declara haver llegit i estar d'acord amb les condicions expressades en l'AVÍS LEGAL i la POLÍTICA DE PRIVACITAT de la present Web.